JOLEIN VAN DEN BOGAART

Mijn naam is Jolein van den Bogaart en sinds september 2020 ben ik stagiaire bij Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal

Ik ben in 2016 begonnen met de bachelor Psychologie aan de Radboud Universiteit en deze heb ik succesvol afgerond. Afgelopen jaar ben ik gestart met de master Gezondheidszorgpsychologie, waarvan ik de stage in februari 2021 zal afronden en afgestudeerd zal zijn.

Sinds een jaar ben ik werkzaam bij een andere psychologie praktijk, waar gewerkt wordt vanuit de positieve en oplossingsgerichte psychologie. Ik word daar vooral achter de schermen ingezet en daarnaast heb ik de ruimte gekregen om alvast mee te kijken bij gesprekken.

Ik ben enthousiast om te ontdekken wat ik allemaal leuk vind aan het werken met kinderen en jeugdigen. Ik ga ongetwijfeld een hoop leren, ook over mezelf. Het is belangrijk om te weten waar je krachten liggen en manieren te vinden om deze in te zetten bij het verbeteren van zwakkere punten!

Naast dat ik heel graag anderen help bij de dingen waar zij tegenaan lopen tijdens het opgroeien en ontwikkelen van zichzelf, vind ik het leuk om mezelf uit te dagen. Ik doe 4 keer per week fanatiek aan powerliften en daarnaast breng ik graag tijd door in de natuur.

Aanwezig op maandagen en woensdagen in Beneden-Leeuwen en op dinsdagen in Wijchen