NIENKE VAN HEES

Mijn naam is Nienke van Hees en ik ben als GZ-psycholoog en EMDR-therapeut verbonden aan praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Maas en Waal. foto nienke 1.1jpg

In 2010 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2017 ben ik geregistreerd als GZ-psycholoog.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen, jongeren en (jong)volwassenen en hun familie. Ik heb in verschillende settingen diagnostiek verricht, individuele behandelingen gegeven en verschillende soorten groepstrainingen gegeven. Dat waren bijvoorbeeld sociale vaardigheidstrainingen, zelfbeeldtrainingen, psycho-eductiegroepen en ouderschapscursussen.

Ik vind het belangrijk om in mijn werk betrokken en laagdrempelig te zijn en goed te luisteren naar kind en ouder. Op deze manier kan ik goed afstemmen op de vraag en hulp op maat bieden. Geen kind, ouder en systeem zijn namelijk hetzelfde. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossingen. Daarnaast let ik altijd goed op welke manier en welk tempo daarbij het beste aansluit.
Ik maak gebruik van o.a oplossingsgerichte strategieën, (cognitieve)gedragstherapeutische methoden en EMDR.

Om mijn kennis en daarmee de kwaliteit van de diagnostiek behandeling op peil te houden volg ik actief de actuele ontwikkelingen in de zorg, cursussen, opleidingen en intervisiebijeenkomsten.

Ik ben op vrijdagen aanwezig in Beneden-Leeuwen.

Registraties/lidmaatschap:
BIG-registratie: 89924056925
Persoonlijke AGB-code: 94104518
VEN (Vereniging EMDR Nederland)
NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)